Изтеглените номерата и тяхното изписване в бюлетината на партиите, участвали в жребия, проведен в ЦИК за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за изборите за общински съветници и кметове на 23.10.2011 г.

  ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ – АКСАКОВО


 

 

 

РЕШЕНИЕ № 294

гр. Аксаково, 21.09.2011 г.

Относно: изтеглените номерата и тяхното изписване вбюлетината на партиите, участвали в жребия, проведен в ЦИК за участие в изборите запрезидент и вицепрезидент на републиката и заизборите за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.

 

       На основание чл. 33, ал. 1, т. 1 от ИК ивъв връзка с Решение № 866-ПВР/МИ от 20.09.2011 г. на ЦИК, ОИК – Аксаково:

Р Е Ш И :

 

1.Партиите, които са регистрирани с едно и също наименование и състав пред ЦИК заучастие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и в ОИК -Аксаково, за участие в местните избори, и които са регистрирали кандидати заобщински съветници и/или кметове в ОИК- Аксаково получават за изборите заобщински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г. същия номер в бюлетината,който им е определен чрез жребия, проведен в ЦИК, както следва:

 

№ 2 ПП ”ГЕРБ”;

№ 5 ЕДИННА НАРОДНА ПАРТИЯ;

№ 7 ДПС;

№ 8 БСП;

№ 9 партия „АТАКА”

№ 14 РЕД, ЗАКОННОСТ ИСПРАВЕДЛИВОСТ;

 

2..................................................................................

 

    

 

 

Председател:

             Юлиян Гюров

Секретар:            

              Ирина Добрева


Търсене
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - АКСАКОВО
Платете бързо и лесно задълженията си към община Аксаково чрез мобилното приложение iCard. Изтеглете го безплатно от Google Play и App Store.