Кмет

Дата на публикуване: 18.04.2021 07:49

Кметът на община Аксаково инж. Атанас Стоилов е възпитаник на Висшето Военноморско Училище “Никола Йонков Вапцаров” във Варна. Председател е на Асоциацията на Българските черноморски общини. Член е на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България, основател на Мрежата от градове "Отворени градове".  Уважаеми приятели,
Имам привилегията да съм Кмет на българската община Аксаково, която се намира в най-атрактивната за отдих и бизнес територия в Североизточна  България-в непосредствена близост до морската столица Варна.
Стратегическото географско положение на общината й осигурява транспортни връзки по суша, въздух и вода. Модерна инфраструктура свързва Аксаково с най-големите курортни комплекси по Северното Черноморие- „Златни пясъци“, „Св. Св. Константин и Елена“ и „Албена“.
Уникалното природно съчетание на гора и близост до Черно море и съхранените исторически традиции правят общината изключително привлекателна за развитие на ловен, спортен, селски и културен туризъм.
Администрацията на Акасково поддържа активни и работещи икономически и културни контакти с партньори от цяла Европа.
Модерното демократично управление на общината в последните години я утвърди като добро и сигурно място за инвестиции и бизнес, отворени за нови международни партньорства.
инж. Атанас Стоилов

Търсене

Времето в Аксаково

Предстоящи събития